Українська Федерація Роликового Спорту

Кубок України з роликового спорту

Розіграш Кубку України буде відбуватись на трьох етапах в містах Харків, Шостка та Київ.

Деталі у Бюлетені.

За перший Кубок України змагаються:

  • серед жінок: Білозерська Єлизавета (Київ), Гришина Ольга (Шостка), Коваленко Вікторія (Київ), Музика Анна (Київ), Шостак Марія (Шостка);
  • серед чоловіків: Андрєєв Павло (Київ), Васильєв Василь (Харків), Симоненко Олександр (Київ), Щепілов Ігор (Харків).

17 серпня в місті Харкові пройшов 1 етап Кубку України з роликового спорту (швидкісний біг на роликових ковзанах). Дистанцію напівмарафону 20 км долали всі бажаючі спортсмени та аматори від 14 років та старші. Участь приймали представники 5 регіонів України: м. Києва, Харківської, Сумської, Одеської та Запорізької областей.

В загальному заліку переможцями 1 етапу Кубку України стали Андрєєв Павло та Білозерська Єлизавета, представники „САМ ролер клубу”, члени Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків.

Протокол 1 етапу Кубку України

Чекаємо всіх бажаючих на ІІ етапі Кубку України, який відбудеться 20.09.14 в місті Шостка. Дистанція напівмарафону 20 км.

Регламент ІІ етапу Кубку України

Регламент Турніру пам’яті А. Свєтненко та Є. Малишенко

Бюлетень ІІ етапу Кубку України

Результати ІІ етапу Кубку України

Сума балів розіграшу Кубку України

Фінальний етап Кубку України буде проходити 28 вересня в м. Києві в рамках заходу Kyiv Нalf Мarathon, організатором якого виступає ТОВ "TOP Run".

Дистанція напівмарафону 21,0975 км.

Регламент фінального етапу Кубку України

Київська міська незалежна федерація роликового спорту всіх видів та напрямків проведе нагородження учасників фінального етапу за віковими категоріями: кадети (1999-2000 р.н.), юніори (1995-1998 р.н.) та дорослі (1994 р.н. та старші), враховуючи гендерну диференціацію, за 1, 2 та 3 місце.

Любителі роликового спорту можуть долучитися до спортивного свята та прийняти участь на дистанції 5 км, а діти на дистанціях 1 км та 300 м.

Реєстрація на сайті організатора: http://www.kyivhalfmarathon.org/uk/events/

Після оплати реєстрації присвоюється стартовий номер, який потрібно отримати 27 вересня.

Бажаємо учасникам наснаги та успіхів у змаганні!